Jong, maar niet onervaren.

Figure 8 werd in 2007 boven de doopvont gehouden. Aanvankelijk werd flink wat in onderaanneming gewerkt: voor Squad, Before the hype, BlueTalk, De Blauwe Peer, Fuel Marcom, Syntetik en Netlash. We verzorgden opdrachten voor onder andere Durabrik, Artevelde Hogeschool, Audi, Urgent FM, Bayer, Hogeschool Gent, Fnac en Partena. Maar kleintjes worden groot.
In 2011 creëerden we  iPad én iPhone applicaties voor onder andere Snoecks en Tagger FM. Sedert 2012 specialiseren we ons in responsive websites. Omdat mobile nu eenmaal dé toekomst is.

De taakverdeling is niet netjes omlijnd binnen Figure8. En da’s bewust. Elk heeft zijn stokpaardjes, maar er zijn ook flink wat overlappingen. Dus vertrouwen we op ons buikgevoel. En met succes. Doordat we niet in hokjes denken, ontstaat een creatieve kruisbestuiving. Vaak met verrassend resultaat. Wij noemen het de Figure8 magic. De creatieve kronkel. Het surplusje.

Frederik

Bouwt modules voor Fork CMS, het aanspreekpunt voor klanten en leidt projecten in goede banen.

Social: Twitter / LinkedIn

Likes: Fancy stuff, bikes (fietsen), cars, beer, sun.

Hates: Spreadsheets. En ook: zijn bureau opkuisen. Clean desk? Nooit van gehoord.

Een paar zonnestraaltjes. Meer heeft Fre niet nodig om ‘ns lekker languit te genieten van een fris pintje op een terrasje langs de Graslei. In de zomer laat hij zijn blitse Alfa Romeo Giulietta in de garage, en komt hij met de fiets naar ’t werk. Hoewel. Zeg niet zomaar “fiets” tegen een Koga.

Simon

Analyse, grafisch ontwerp, omzetting van design in correcte code en projectopvolging.

Social: Twitter / LinkedIn

Likes: Blauw-zwart, de zee, mtb, tennis, Alfa-power, spreadsheets.

Hates: Fre zijn bureau. Maar ook: Mobistar.

Simon is, zacht uitgedrukt, een echte autoliefhebber. Met een voorliefde voor Italiaanse bolides. Als kind van de zee ruilde hij afgelopen jaar Gent voor Koksijde en keerde zo terug naar zijn roots. En daar is-ie allerminst rouwig om.

In het weekend kun je Simon terugvinden in de buurt van Brugge. Met een blauwzwarte sjaal om de hals. You never walk alone…