Onze diensten

Analytics & Online Marketing

Eens je project online staat is het belangrijk om je project en de impact ervan regelmatig te analyseren. Op basis van de statistieken van je website en doelstellingen optimaliseren we je website en/of lanceren we een online marketingcampagne.

Website analytics

Google Analytics onthult veel over de manier hoe mensen op je website terechtkomen en hoe zij navigeren. Naar welke - voor jou belangrijke - pagina’s vinden zij de weg niet, en welke content scoort hoog? Wij zorgen ervoor dat je website niet vastgeroest raakt, maar mee evolueert met online tendensen, de manier waarop mensen informatie vergaren en je bedrijfsdoelstellingen.

De juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste doelgroep brengen: daar draait het allemaal om. Als je daarin slaagt, haal je de jackpot binnen.

Online marketing

Wij helpen je bij het uitzetten van je online koers binnen het grotere marketing geheel. Indien je dit wenst, zit onze partner online marketing mee aan tafel tijdens de kick-off van je project. Samen stippelen we een strategische visie uit die doorloopt in zowel de website als je online marketingaanpak.

Naast SEO-optimalisatie op zowel technisch als inhoudelijk vlak, ondersteunen we je in online advertising en e-mailmarketing. Afhankelijk van de doelstellingen combineren we SEA - of advertenties binnen de zoekresultaten van Google - met social media advertenties en doelgerichte mailingcampagnes. We analyseren alle acties en bezorgen je heldere, eerlijke en concrete resultaten en actiepunten.

Wil je je online positie versterken met een doordacht online marketingplan?