Onze diensten

Design, Development & Automatisatie

Wij ontwikkelen websites, webshops, applicaties en interfaces die niet alleen voldoen aan de technische specificaties van vandaag, maar ook een goed gevoel geven. Een goed webdesign sluit aan bij je branding, ondersteunt de inhoud en is gebruiksvriendelijk.

"We brengen steeds meer tijd online door, en gaan er gericht op zoek naar informatie. Je website is vaak het eerste contact tussen je bedrijf of merk en je potentiële klant. Het is dan ook onontbeerlijk dat je website er goed uitziet, duidelijk is en vlot werkt op zowel desktop, tablet als mobile. Bij Figure8 zorgen we steeds dat design en development één sterk geheel vormen."

Design

Op basis van je huisstijl creëren wij een online design waarbij de gebruiker en gebruiksvriendelijkheid centraal staan. Onze designs zijn responsive - dat spreekt voor zich - en hedendaags, zonder dat we trends blindelings volgen. Via typografie, kleuren en witruimte leiden we de bezoeker. Elk detail heeft een bestaansreden.

Wij doen je een creatief voorstel waar wij 100% achter staan en leggen uit waarom. We bespreken het concept en werken verder op basis van je feedback. Zie jij het volledig anders? Dan nemen we een leeg blad en herbeginnen we.

Is je bedrijf of merk gloednieuw, of wil je graag een volledige rebranding? Onze creatieve partner De Barbarenis een expert op vlak van branding en brandpositionering. We werken regelmatig samen zodat het volledige plaatje van een bedrijf of merk zowel on- als offline klopt.

Development

Naast een gebruiksvriendelijk webdesign optimaliseren we je website volgens de hoge eisen van online zoekmachines en social media. Onze websites staan SEO-technisch op punt zodat alle informatie correct wordt gelezen door Google en netjes wordt uitlezen op social media. We zorgen er steeds voor dat de code correct wordt opgebouwd, iets waar Google veel belang aan hecht.

Voor we de website opleveren, geven we je een opleiding zodat je meteen aan de slag kan in het CMS en inhoudelijke updates zelf in handen hebt.

Wij werken met het open source CMS Fork. We dragen actief bij aan de (verdere) ontwikkeling van het systeem en stonden in voor het interface design. Het systeem is zo opgebouwd dat uitbreidingen aan de website zonder problemen aansluiten op eerder development. Groeit jouw bedrijf? Dan groeit jouw website mee.

Automatisatie van routinetaken

Zelden zal een software pakket een antwoord bieden op al de noden van je bedrijf. Vaak zal je ook meerder pakketten naast elkaar gebruiken zoals facturatie, CRM of ERP pakketten. Deze software biedt vaak een API aan, en dit stelt ons in staat om de verschillende pakketten met elkaar te doen spreken. Door verschillende websites, apps en tools aan elkaar te koppelen kunnen we eenvoudige repetitieven taken automatiseren. Zo kan je bijvoorbeeld elk formulier op je website automatisch in je CRM pakket laten toekomen. Wil je de vacature op je website ook automatisch op LinkedIn plaatsen, dat kan.


Eenvoudige, repetitieve taken kunnen vaak geautomatiseerd worden, dit geeft jou bedrijf meer tijd en ruimte voor zaken die er écht toe doen.

Webshops

Wil je graag je producten online aanbieden, maar weet je niet hoe je hiermee moet starten? Alvorens je investeert in een custom-made webshop onderzoeken wij welke oplossing het beste aansluit bij je budget, productengamma en zakelijke doelstellingen. Van een kleine Shopify tot een omvangrijke Magento webshop, of eentje op maat gebouwd: wij zorgen voor de technische set-up of het development en een design in lijn met jouw branding.

"Een full-blown webshop is niet voor iedereen nodig. We onderzoeken welke oplossing het beste aansluit bij je budget, productengamma en zakelijke doelstellingen."

Wil je je website of webshop vernieuwen of van nul beginnen?