Branding en nieuwe website

Max Mobiel, flexibel woon-werk verkeer

De Barbaren + Figure8 = 🔥

Sinds 2006 zorgt Max Mobiel in Gent voor duurzame mobiliteit. In 2017 werd de afdeling fietsverhuur & herstellingen ondergebracht onder "De Fietsambassade Gent". Max Mobiel richt zich nu énkel nog op flexibel woon-werkverkeer door nieuwe lijnen te ontwikkelen met een meerwaarde voor de Gentse economie.

Max Mobiel kwam naar De Barbaren en Figure8 voor een complete rebranding. De Barbaren zorgden voor een nieuwe huisstijl en visuele identiteit. Wij ontwierpen en bouwden een nieuwe, gebruiksvriendelijke website, zowel voor de gebruiker als de beheerders. Nieuwe trajecten, updates & nieuws kan men heel eenvoudig toevoegen.

max mobiel responsive
max mobiel logo
max mobiel huisstijl detail
max mobiel detail

Een duidelijke dienstregeling ⏱

Na de analyse werd duidelijk dat de website zich moest richten naar 2 types bezoekers: werkgevers & werknemers. Voor de werknemer die gebruikt maakt van Max Mobiel is het belangrijk om snel de dienstregeling van een traject te vinden. Werkgevers en toekomstige gebruikers moesten we informeren over de voordelen en mogelijkheden van Max Mobiel voor hun woon-werk traject. Daarom plaatsen we een duidelijke call to action "mijn bedrijf ligt niet op een van deze trajecten", zodat men een bepaald traject kan aanvragen.


Quick info

Op het overzicht van de trajecten tonen we meteen ook de stops van dit bepaalde traject. Wanneer je er met de muis over gaat krijg je nog extra praktische informatie mee zoals prijs, start- en einduur.

Geen traject die stop langs uw werk? Daarvoor hebben we een extra call-to-action.

max mobiel website details quick info 1558454043 1559122400