Doorgaan naar content
Figure8 Webdesign

Figure8 is een tof team van gedreven digital natives. Te hip om nerd te zijn, en omgekeerd.

Born digital.

In volle puberteit bouwden wij onze eerste websites. Het waren de hoogdagen van de diskette en Napster, en het geluid van de dial-up klonk ons als muziek in de oren. We zijn opgegroeid in een tijd waarin alles plots veranderde en sindsdien zijn we verstokt aan technologische vernieuwing. Hierdoor weten we wat er trending is, maar ook wat een blijvende impact zal hebben. Sinds 2008 ontwerpen en bouwen wij websites voor bedrijven en organisaties.

Front-end developer & statamic enthousiast

Kobe Eeckhout

Uit het pittoreske Knesselare, maar sinds kort inwoner van Gent. Enthousiaste spraakwaterval met een uitgesproken liefde voor snelkoppelingen, een efficiënte workflow maar vooral: maaltijden met veel saus, het liefst om precies 12 uur geserveerd.

Zaakvoerder, back- & front-end developer

Frederik Heyninck

Fré is een echte familieman. In het weekend gaat hij vaak op stap met zijn twee kinderen (Alixe en Elliot). Hij kookt graag en daarbij hoort altijd een biertje of een glas wijn. Laat graag rommel liggen op z’n bureau.

Zaakvoerder, ui/ux

Simon Hellin

Als kind van de zee zit Simon graag met de voetjes in het zand. Hij is trotse papa van Coco en als er tijd over is gaat hij graag een rondje golfen. Werkt vanuit Veurne en Gent. Ruimt Frederik z’n rommel op als hij in Gent is.

Wij doen 3 dingen*

* maar daar zijn we wel f*cking goed in

We zijn ervan overtuigd dat focus op wat je graag en goed doet, je sterker maakt. Bij ons zijn dat 3 dingen: ontwerp en ontwikkeling van websites, webapplicaties en webshops. Op zoek naar meer? Onze partners blinken uit in branding, content creatie en online marketing.

01

Websites

Wij ontwikkelen websites die niet alleen voldoen aan de technische specificaties van vandaag, maar ook een goed gevoel geven. Een goede website sluit aan bij je branding, ondersteunt de inhoud en is gebruiksvriendelijk.

02

Webapplicaties

Wij optimaliseren je workflow door integraties te ontwikkelen tussen verschillende softwarepakketten. Repetitieve taken kunnen vaak automatisch uitgevoerd worden, waardoor jouw bedrijf meer tijd en ruimte krijgt voor zaken die er écht toe doen.

03

Webshops

Wij bieden ondersteuning bij de opstart van jouw e-commerce avontuur. We helpen je bij het creëren van een professionele Shopify webshop, zo hoef je je enkel te concentreren op je producten en marketing.

Onze werkwijze

Door de jaren heen werkte Figure8 een piekfijn draaiboek uit. Een uitgekiend stappenplan, waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.

Na een grondige analyse van jouw bedrijf, diensten en bezoekers gaan we aan de slag en geven we vorm aan je nieuwe website: wireframes, design en development volgen elkaar naadloos op. Dan volgt “le moment suprême…” de website gaat online.

Maar daar stopt onze samenwerking niet. Wij willen ons onderscheiden met top-notch support, ook na de oplevering. Een eenvoudig en duidelijk support pack zorgt voor zorgeloze support gedurende de levensduur van jullie website.

01

analyse & wireframes

02

graphic design

03

web development

04

content input & go live

05

top notch support

Waarom figure8

Soms heb je wat overtuiging nodig, dat begrijpen we. Er zijn tal van redenen om voor Figure8 te kiezen: we zijn een toffe bende, symathieke gasten. We zijn niet te duur, maar ook niet spot goedkoop. We begrijpen jullie verwachtingen maar denken ook aan jullie bezoekers.

Maar deze 3 springen er zeker uit: door onze jarenlange ervaring zorgen we voor een vlekkeloos traject en vooral goede support na de oplevering van jullie website.

01

Ervaring

20 jaar geleden bouwden wij reeds onze eerste websites, je kan gerust stellen dat we ervaring hebben. Deze ervaring gebruiken we ook om een website te bouwen die de verwachtingen van jouw bezoekers volledig inlost.

02

Ontzorgen

Sit back & relax. Bij Figure8 ben je in goede handen. We hebben een glashelder traject met feedback momenten zodat we samen kunnen werken aan het best mogelijke eindresultaat: een gebruiksvriendelijke website mét resultaat.

03

Support

Wij willen ons onderscheiden met top-notch support, ook na de oplevering. Wij streven naar duurzame samenwerkingen met onze klanten. Een eenvoudig en duidelijk support pack zorgt voor zorgeloze ondersteuning gedurende de levensduur van jullie website.