Doorgaan naar content
Figure8 Webdesign

Webapplicaties en integraties: optimaliseer je workflow.

We creëren meer tijd en ruimte om zich te concentreren op zaken die er echt toe doen.

Wij optimaliseren jullie workflow door integraties te ontwikkelen tussen jullie verschillende softwarepakketten. Repetitieve taken kunnen vaak automatisch worden uitgevoerd, waardoor jouw bedrijf meer tijd en ruimte krijgt voor zaken die er écht toe doen.

Laat software met elkaar praten

Zelden zal een software pakket een antwoord bieden op al de noden van je bedrijf. Vaak zal je ook meerder pakketten naast elkaar gebruiken zoals facturatie, CRM of ERP pakketten.

Door het integreren van verschillende softwarepakketten, kunnen we jouw workflow optimaliseren. Door deze software met elkaar te laten communiceren via APIs, kunnen we eenvoudige en repetitieve taken automatiseren. Dit geeft jouw bedrijf meer tijd en ruimte om zich te concentreren op zaken die er echt toe doen. Bijvoorbeeld, door het automatisch laten toekomen van formulieren op je website naar je CRM-pakket, of het automatisch plaatsen van vacatures op je website op LinkedIn. Zo kan je meer tijd besteden aan de groei van je bedrijf.

Webapplicaties op maat

Webtechnologie vormt de kern van Figure8. We gebruiken deze technologie niet alleen om mooie websites te bouwen, maar ook om integraties op te zetten tussen verschillende softwarepakketten en complexe webapplicaties te ontwikkelen. Deze webapplicaties zijn online beschikbaar en toegankelijk vanaf elk apparaat, wat betekent dat ze eenvoudig te gebruiken zijn vanaf elke locatie.

Top notch support

Ook na de oplevering willen we onze klanten blijven ondersteunen. Wij dragen dit hoog in het vaandel en willen ons daarom onderscheiden met top-notch support.

Daarom hebben we 3 eenvoudige support-packs ontwikkeld. Je kunt credits opnemen wanneer je wilt en we helpen je binnen 3 werkdagen. Als je kiest voor het VIP-pakket, dan doen we dit binnen 24 uur (tijdens werkdagen). Elke credit is geldig voor een half uur support, waardoor de prijs voor kleine aanpassingen (<30 minuten) beperkt blijft.

Waarom Figure8

Soms heb je wat overtuiging nodig, dat begrijpen we. Er zijn tal van redenen om voor Figure8 te kiezen: we zijn een toffe bende, symathieke gasten. We zijn niet te duur, maar ook niet spot goedkoop. We begrijpen jullie verwachtingen maar denken ook aan jullie bezoekers.

Maar deze 3 springen er zeker uit: door onze jarenlange ervaring zorgen we voor een vlekkeloos traject en vooral goede support na de oplevering van jullie website.

01

Ervaring

20 jaar geleden bouwden wij reeds onze eerste websites, je kan gerust stellen dat we ervaring hebben. Deze ervaring gebruiken we ook om een website te bouwen die de verwachtingen van jouw bezoekers volledig inlost.

02

Ontzorgen

Sit back & relax. Bij Figure8 ben je in goede handen. We hebben een glashelder traject met feedback momenten zodat we samen kunnen werken aan het best mogelijke eindresultaat: een gebruiksvriendelijke website mét resultaat.

03

Support

Wij willen ons onderscheiden met top-notch support, ook na de oplevering. Wij streven naar duurzame samenwerkingen met onze klanten. Een eenvoudig en duidelijk support pack zorgt voor zorgeloze ondersteuning gedurende de levensduur van jullie website.

Lijkt figure8 de geschikte partner voor jouw project?

Dan zitten we graag even samen, geheel vrijblijvend. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor voor een vrijblijvend gesprek mét lekkere koffie of een cappuccino als het wat meer mag zijn. Uiteraard kunnen we ook online afspreken of langskomen tot bij jou.

Simon Hellin

zaakvoerder

contact opnemen met Simon