Doorgaan naar content
Figure8 Webdesign

Starten met Shopify of een op maat gemaakte webshop? Wij helpen je graag verder.

We kiezen een oplossing die het best past bij jouw budget en aanbod.

Voordat je besluit om te investeren in een op maat gemaakte webshop, onderzoeken wij eerst welke oplossing het beste aansluit bij jouw budget, productengamma en zakelijke doelstellingen. Van een kleine Shopify webshop tot een grote Magento webshop of een op maat gemaakte webshop, wij zorgen voor de technische setup, development en een design dat aansluit bij jouw branding.

Shopify: ga zelf aan de slag of maak gebruik van onze expertise.

Shopify is een uitstekend platform voor zowel beginnende als gevorderde webshops. Voor een vast maandelijks bedrag kun je aan de slag met het opzetten van je webshop. Het instellen van je thema, de betalingsprovider en de integratie met leveringsdiensten kan allemaal vanuit het beheersysteem.

Geraak je er niet wijs uit? Dan helpen wij jou graag verder. Figure8 heeft expertise in het opzetten van Shopify webshops.

Betalingsintegratie

Met een eenvoudige betalingsintegratie maken wij het mogelijk om betalingen te ontvangen en te verwerken op jouw website, zonder dat je hiervoor een volledige webshop nodig hebt. Zo kun je eenvoudig en snel betalende diensten of producten aanbieden zonder al te veel technische kennis of onnodige complexiteit.

Top notch support

Ook na de oplevering willen we onze klanten blijven ondersteunen. Wij dragen dit hoog in het vaandel en willen ons daarom onderscheiden met top-notch support.

Daarom hebben we 3 eenvoudige support-packs ontwikkeld. Je kunt credits opnemen wanneer je wilt en we helpen je binnen 3 werkdagen. Als je kiest voor het VIP-pakket, dan doen we dit binnen 24 uur (tijdens werkdagen). Elke credit is geldig voor een half uur support, waardoor de prijs voor kleine aanpassingen (<30 minuten) beperkt blijft.

Waarom Figure8

Soms heb je wat overtuiging nodig, dat begrijpen we. Er zijn tal van redenen om voor Figure8 te kiezen: we zijn een toffe bende, symathieke gasten. We zijn niet te duur, maar ook niet spot goedkoop. We begrijpen jullie verwachtingen maar denken ook aan jullie bezoekers.

Maar deze 3 springen er zeker uit: door onze jarenlange ervaring zorgen we voor een vlekkeloos traject en vooral goede support na de oplevering van jullie website.

01

Ervaring

20 jaar geleden bouwden wij reeds onze eerste websites, je kan gerust stellen dat we ervaring hebben. Deze ervaring gebruiken we ook om een website te bouwen die de verwachtingen van jouw bezoekers volledig inlost.

02

Ontzorgen

Sit back & relax. Bij Figure8 ben je in goede handen. We hebben een glashelder traject met feedback momenten zodat we samen kunnen werken aan het best mogelijke eindresultaat: een gebruiksvriendelijke website mét resultaat.

03

Support

Wij willen ons onderscheiden met top-notch support, ook na de oplevering. Wij streven naar duurzame samenwerkingen met onze klanten. Een eenvoudig en duidelijk support pack zorgt voor zorgeloze ondersteuning gedurende de levensduur van jullie website.

Lijkt figure8 de geschikte partner voor jouw project?

Dan zitten we graag even samen, geheel vrijblijvend. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor voor een vrijblijvend gesprek mét lekkere koffie of een cappuccino als het wat meer mag zijn. Uiteraard kunnen we ook online afspreken of langskomen tot bij jou.

Simon Hellin

zaakvoerder

contact opnemen met Simon