Doorgaan naar content
Figure8 Webdesign

Wij doen 3 dingen*

* maar daar zijn we wel f*cking goed in

We zijn ervan overtuigd dat focus op wat je graag en goed doet, je sterker maakt. Bij ons zijn dat 3 dingen: ontwerp en ontwikkeling van websites, webapplicaties en webshops. Op zoek naar meer? Onze partners blinken uit in branding, content creatie en online marketing.

01

Websites

Wij ontwikkelen websites die niet alleen voldoen aan de technische specificaties van vandaag, maar ook een goed gevoel geven. Een goede website sluit aan bij je branding, ondersteunt de inhoud en is gebruiksvriendelijk.

02

Webapplicaties

Wij optimaliseren je workflow door integraties te ontwikkelen tussen verschillende softwarepakketten. Repetitieve taken kunnen vaak automatisch uitgevoerd worden, waardoor jouw bedrijf meer tijd en ruimte krijgt voor zaken die er écht toe doen.

03

Webshops

Wij bieden ondersteuning bij de opstart van jouw e-commerce avontuur. We helpen je bij het creëren van een professionele Shopify webshop, zo hoef je je enkel te concentreren op je producten en marketing.

Lijkt figure8 de geschikte partner voor jouw project?

Dan zitten we graag even samen, geheel vrijblijvend. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor voor een vrijblijvend gesprek mét lekkere koffie of een cappuccino als het wat meer mag zijn. Uiteraard kunnen we ook online afspreken of langskomen tot bij jou.

Simon Hellin

zaakvoerder

contact opnemen met Simon

Langdurige samenwerkingen waar we trots op zijn