Doorgaan naar content
Figure8 Webdesign

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites voor kmo’s en organisaties.

Wij bouwen een website op maat van jouw wensen en volgens de verwachtingen van jullie bezoeker.

Websites ontwikkelen ligt diep geworteld in het DNA van Figure8, in volle puberteit bouwden wij onze eerste websites. Ondertussen, meer dan 20 jaar later bouwen wij websites die niet alleen voldoen aan de technische specificaties van vandaag, maar ook een goed gevoel geven. Een goed webdesign sluit aan bij je branding, ondersteunt de inhoud en is gebruiksvriendelijk.

Van kick-off tot oplevering

Door de jaren heen werkte Figure8 een piekfijn draaiboek uit. Een uitgekiend stappenplan, waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.

Na een grondige analyse van jouw bedrijf, diensten en bezoeker gaan we aan de slag en geven we vorm aan je nieuwe website: wireframes, design en development volgen elkaar naadloos op. Dan volgt “le moment supréme…” de website gaat online.

Maar daar stopt onze samenwerking niet. Wij willen ons onderscheiden met top-notch support, ook na de oplevering. Een eenvoudig en duidelijk support pack zorgt voor zorgeloze support gedurende de levensloop van jullie website.

Een gebruiksvriendelijk CMS

Een van de belangrijkste vereisten van een CMS is dat het voor de eindgebruiker, jullie, gebruiksvriendelijk is. En daar leggen wij de lat zeer hoog. Wij willen elke klant de nodige flexibiliteit geven om vrijuit te kunnen werken in de website.

Met Statamic kunnen pagina's en inhoud snel en eenvoudig worden opgebouwd. Het is krachtig, gebruiksvriendelijk en aanpasbaar. Pagina's, blogposts of andere inhoud kunnen worden opgebouwd zoals jij wilt, met verschillende inhoudstypen zoals tekst, quotes, foto's, video's enzovoort.

Top notch support

Ook na de oplevering willen we onze klanten blijven ondersteunen. Wij dragen dit hoog in het vaandel en willen ons daarom onderscheiden met top-notch support.

Daarom hebben we 3 eenvoudige support-packs ontwikkeld. Je kunt credits opnemen wanneer je wilt en we helpen je binnen 3 werkdagen. Als je kiest voor het VIP-pakket, dan doen we dit binnen 24 uur (tijdens werkdagen). Elke credit is geldig voor een half uur support, waardoor de prijs voor kleine aanpassingen (<30 minuten) beperkt blijft.

Waarom Figure8?

Soms heb je wat overtuiging nodig, dat begrijpen we. Er zijn tal van redenen om voor Figure8 te kiezen: we zijn een toffe bende, symathieke gasten. We zijn niet te duur, maar ook niet spot goedkoop. We begrijpen jullie verwachtingen maar denken ook aan jullie bezoekers.

Maar deze 3 springen er zeker uit: door onze jarenlange ervaring zorgen we voor een vlekkeloos traject en vooral goede support na de oplevering van jullie website.

01

Ervaring

20 jaar geleden bouwden wij reeds onze eerste websites, je kan gerust stellen dat we ervaring hebben. Deze ervaring gebruiken we ook om een website te bouwen die de verwachtingen van jouw bezoekers volledig inlost.

02

Ontzorgen

Sit back & relax. Bij Figure8 ben je in goede handen. We hebben een glashelder traject met feedback momenten zodat we samen kunnen werken aan het best mogelijke eindresultaat: een gebruiksvriendelijke website mét resultaat.

03

Support

Wij willen ons onderscheiden met top-notch support, ook na de oplevering. Wij streven naar duurzame samenwerkingen met onze klanten. Een eenvoudig en duidelijk support pack zorgt voor zorgeloze ondersteuning gedurende de levensduur van jullie website.

Lijkt figure8 de geschikte partner voor jouw project?

Dan zitten we graag even samen, geheel vrijblijvend. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor voor een vrijblijvend gesprek mét lekkere koffie of een cappuccino als het wat meer mag zijn. Uiteraard kunnen we ook online afspreken of langskomen tot bij jou.

Simon Hellin

zaakvoerder

contact opnemen met Simon