Onze diensten

Websites

Websites ontwikkelen ligt diep geworteld in het DNA van Figure8, in volle puberteit bouwden wij onze eerste websites. Ondertussen, meer dan 20 jaar later bouwen wij websites die niet alleen voldoen aan de technische specificaties van vandaag, maar ook een goed gevoel geven. Een goed webdesign sluit aan bij je branding, ondersteunt de inhoud en is gebruiksvriendelijk.

“In volle puberteit bouwden wij onze eerste websites. Het waren de hoogdagen van de diskette en Napster, en het geluid van de dial-up klonk ons als muziek in de oren.”

Onze werkwijze

Door de jaren heen werkte Figure8 een piekfijn draaiboek uit. Een uitgekiend stappenplan, waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.

Na een grondige analyse van jouw bedrijf, diensten en bezoeker gaan we aan de slag en geven we vorm aan je nieuwe website: wireframes, design en development volgen elkaar naadloos op.

Dan volgt “le moment supréme…” de website gaat online. Maar daar stopt onze samenwerking niet. Wij willen ons onderscheiden met top-notch support, ook na de oplevering. Een eenvoudig en duidelijk support pack zorgt voor zorgeloze support gedurende de levensloop van jullie website.

→ Analyse & wireframes
→ Design
→ Development
→ Content input & Go Live
→ Top notch support

Op zoek naar een toffe partner voor jouw nieuwe website?