Doorgaan naar content
Figure8 Webdesign

De mooiste horloges van de beste merken.

Premium Shopify webshop

Bij Figure8 helpen we onze klanten met het realiseren van hun e-commerce droom. Een custom webshop bouwen is een tijdrovend en kostbaar project, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Voor degenen die snel willen starten met een eenvoudige webshop, bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van e-commerce platformen.

Shopify is één van onze specialiteiten, en we helpen onze klanten door hen te ontzorgen bij de setup van hun webshop. Shopify biedt alle features, updates en kennis van de marktleider op het gebied van e-commerce platformen, en met onze technische kennis zorgen wij voor een perfecte integratie en betalingsoplossing. We helpen niet alleen met de opzet, maar ook met bijvoorbeeld het creëren van prachtige productfoto's, zoals we bij Mr. Watchley hebben gedaan.

Mr Watchley's webshop verkoopt premium horloges, straps en accessoires aan klanten over de hele wereld. Dankzij de functionaliteiten en updates van Shopify, kan Mr Watchley zich volledig concentreren op het aanbieden van topkwaliteit producten aan zijn klanten, zonder zich zorgen te maken over de technische aspecten van zijn webshop.