Doorgaan naar content
Figure8 Webdesign

Automatisering & software integratie maken tijd vrij

Lampe & Debusseré krijgt nieuwe website met Modix integratie

Lampe & Debusseré vroeg figure8 om hun website een update te geven. Naast een uitstraling die meer in lijn was met het premium aanbod auto's, was het vooral van belang om meer tijd te kunnen besteden aan klantenbegeleiding en minder tijd te moeten spenderen aan het beheren van de website.

Wij ontwikkelden software integraties tussen hun auto software Modix en de website, waardoor hun auto's en updates automatisch gepubliceerd worden. De high-end look & feel van de website versterkt de premium uitstraling van Lampe & Debusseré, en door de toevoeging van high-res video walk-arounds van elke auto, krijgen bezoekers een nog beter beeld van de beschikbare auto's.

Met de betalingsintegratie kunnen bezoekers zonder problemen een auto reserveren door middel van het betalen van een voorschot. Dankzij de automatische notificaties krijgen klanten op basis van hun favoriete merk altijd op tijd te horen wanneer er nieuwe wagens beschikbaar zijn. Door deze moderne integraties en het stijlvolle design is de website van Lampe & Debussere een must-visit voor elke autoliefhebber op zoek naar een premium wagen.